Thuis in Taal in 7 stappen

In deze flyer lees je over de zeven stappen die bijdragen aan een betere samenwerking tussen school/kinderopvang en ouders: de aanpak Thuis in Taal. Het helpt je om doelgericht te werken aan het verbeteren van de samenwerking met ouders in het belang van de taalontwikkeling van jonge kinderen. Dat wil jij toch ook?!

Magazine Beter Thuis in Taal, editie 2

In de tweede editie van het magazine Beter Thuis in Taal leer je over het belang van het gebruik van de thuistaal voor de taalontwikkeling, worden de eerste bevindingen uit het onderzoek ‘Thuis in Taal naar huis’ gedeeld, krijg je praktische handvatten voor inspirerende ouder-kindactiviteiten en veel meer.

Wil jij niet wachten tot je hem in handen hebt?


Boek Thuis in Taal

Wil je meer weten over de aanpak Thuis in Taal? Lees dan het boek van Martine van der Pluijm: Thuis in Taal, Samenwerken met alle ouders aan de taalontwikkeling van jonge kinderen.

155 blz. met veel foto’s I gebonden uitgave met leeslintje I Prijs 34,50 I ISBN 978 04 90139 339

Te koop in de boekwinkel of gratis verzonden vanuit de webwinkel.


Informatiekaart voor ouders

Download hier de kaart om ouders te informeren over wie er werkt op school, wat de tijden en regels zijn. Het is een Word-document dat je naar eigen idee kunt aanpassen. Het is maar een voorzet!


Jaarplanning

Het is slim voorafgaand of bij de start van het schooljaar aan de slag te gaan met de planning van volgend jaar. Ook voor wat betreft je samenwerking met ouders. Om je op weg te helpen hebben we een kaart gemaakt waarmee je goed voorbereid het nieuwe jaar in kunt gaan.