Webinar Kansengelijkheid op school

Kijk ook: donderdag 1 juni 16.00 – 17.00 uur, gratis, aanmelden is niet nodig

De plaats waar je geboren bent kan bepalend zijn voor de kansen in de rest van je leven. Toch heb je geen invloed op waar dat is. Wat wel kan is in de kinderopvang en op school kinderen en ouders ondersteunen en zo de kansen op een goede toekomst vergroten. Dat is precies waar Thuis in Taal bij helpt: het opbouwen van relaties met ouders om samen de taalontwikkeling te stimuleren. Zo vergroten we de kansen op een goede toekomst bij ieder kind.  

Monique Leygraaf is lector Kansengelijkheid op Hogeschool IPABO en deelt in het webinar Thuis in Taal & Kansengelijkheid inzichten over hoe je kansengelijkheid in het onderwijs vergroot. Na haar inleiding gaat gespreksleider Anne Bos met haar in gesprek. Ook schuiven aan Martine van der Pluijm (lector samenwerken aan een taalrijke omgeving), Nienke Dek (projectleider Landelijke GKA Agenda Taal & Ouders) en Hacer Bektas (projectmedewerker bij Thuis in Taal Thuis). Samen bespreken ze wat je als professional kunt doen om kansen van kinderen te vergroten. 

Wil je binnen jouw groep of organisatie de kansen van kinderen vergroten? Kijk dan op donderdag 1 juni 16.00 – 17.00 uur live naar het webinar. Of in je eigen tijd, op enig moment daarna!

Nb: Het webinar is voor iedereen toegankelijk zonder vooraf aanmelden. Ook na afloop kun je het terugkijken. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *