Tweede inspiratiefestival: 8 maart in Rotterdam

Keuze uit diverse lezingen, minstens tien workshops en keukentafelgesprekken, optredens van taalkunstenaars, een heerlijk buffet en ontmoetingen met collega’s uit het hele land … Het tweede Inspiratiefestival Thuis in Taal op 8 maart in Rotterdam wordt weer een bron van inspiratie. Jij komt toch ook?

De volgende onderwerpen komen uitgebreid aan bod:

 • – de aanpak Thuis in Taal Thuis
 • – de resultaten die de extra inzet in de VVE opleveren
 • – de invloed van armoede op de dagelijkse praktijk thuis
 • – dynamiek tussen ouders bij activiteiten op school. 

Er zijn presentaties en workshops over meertaligheid, gelijke kansen, visievorming, ouder-kindactiviteiten, samen zingen, taalontwikkeling en geletterdheid. Bovendien starten we de landelijke leerkringen Thuis in Taal voor gemeenten en directies op.

In kleine ‘keukentafelgesprekken’ ga je in gesprek met collega’s uit het land over je eigen praktijkvragen. Op de informatiemarkt presenteren diverse organisaties hun publicaties, boeken en andere producten.

Tijdens het buffetdiner is er alle ruimte om elkaar te ontmoeten en bij te praten.

Voor wie?
Het Inspiratiefestival is voor (aankomende) leerkrachten, pedagogisch medewerkers, ib-ers, managers en directeuren, beleidsadviseurs, bibliotheekmedewerkers, bestuurders en ieder ander die wil bijdragen aan een goede taalontwikkeling in samenwerking met ouders op school en thuis en meer wil leren over Thuis in Taal.

Waar en wanneer
Woensdag 8 maart 2023, van 16.00 – 20.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur). 
Hogeschool Rotterdam, restaurant (bg), Museumpark 40, Rotterdam.

Aanmelden
De inschrijving van het festival staat open. Klik daarvoor hieronder op de oranje link. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Het inschrijven voor de verschillende programmaonderdelen doe je op de dag zelf bij de ontvangst. De inschrijving sluit 1 maart.

2 Comments to “Tweede inspiratiefestival: 8 maart in Rotterdam”

 1. hallo,
  ik kan mijn aanmelding niet bevestigen omdat ik blijkbaar de keuze van (ik neem deel aan..) niet heb ingevuld, maar deze vraag staat niet op het formulier…

  1. ik zie het al, ik anders… ingevuld omdat ik pedagogisch coach ben.
   ik heb nu maar gezegd dat beleidsmedewerker ben…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *